Clubsandwich met Omelet Natuur
Clubsandwich met Omelet Natuur
Ingrediënten
- 16 plakken Omelet Natuur
- 12 sneetjes casinobrood (vierkant)
- 1 avocado
- 1/2 komkommer
- 8 plakken boerenkaas (pikant)
- 20 g sushiazijn
- 135 g mayonaise
- 20 g truffeltapenade
- 35 g crème fraîche
- 1/4 krop ijsbergsla
Bereidingswijze
- Verdeel 12 sneetjes casinobrood over de werkbank. Smeer de bovenkant in met mayonaise (35 g) en rooster de sneetjes in een toaster, of een oven (3 tot 4 min. op 160°C).
- Meng 100 g mayonaise met de truffeltapenade en crème fraîche. Besmeer één kant van de getoaste sneetjes brood met de truffelmayonaise.
- Snijd de komkommer met een mandoline of dunschiller in linten. Leg de komkommerlinten in een mengkom, voeg sushiazijn toe en laat 10 min. rusten.
- Leg 4 plakken Omelet Natuur op een eerste sneetje toast, vervolgens avocado in schijfjes en wat ijsbergsla.
- Leg 4 plakken Omelet Natuur op een tweede sneetje toast, vervolgens wat komkommerlinten en boerenkaas.
- Stapel de sandwich en dek af met een derde sneetje toast.