Clubsandwich met Omelet Natuur

Clubsandwich met Omelet Natuur

Ingrediënten

  • 16 plakken Omelet Natuur
  •  12 sneetjes casinobrood (vierkant)
  •  1 avocado
  •  1/2 komkommer
  •  8 plakken boerenkaas (pikant)
  •  20 g sushiazijn
  •  135 g mayonaise
  •  20 g truffeltapenade
  •  35 g crème fraîche
  •  1/4 krop ijsbergsla

Bereidingswijze

  1. Verdeel 12 sneetjes casinobrood over de werkbank. Smeer de bovenkant in met mayonaise (35 g) en rooster de sneetjes in een toaster, of een oven (3 tot 4 min. op 160°C).
  2. Meng 100 g mayonaise met de truffeltapenade en crème fraîche. Besmeer één kant van de getoaste sneetjes brood met de truffelmayonaise.
  3. Snijd de komkommer met een mandoline of dunschiller in linten. Leg de komkommerlinten in een mengkom, voeg sushiazijn toe en laat 10 min. rusten.
  4. Leg 4 plakken Omelet Natuur op een eerste sneetje toast, vervolgens avocado in schijfjes en wat ijsbergsla.
  5. Leg 4 plakken Omelet Natuur op een tweede sneetje toast, vervolgens wat komkommerlinten en boerenkaas.
  6. Stapel de sandwich en dek af met een derde sneetje toast.
Clubsandwich-met-Omelet-Natuur