Mexican fiësta borrelplank
Mexican fiësta borrelplank
Budget:
€
Bereidingstijd:
15 min.
Soort gerecht:
Aperitiefhapje
Bereidingswijze:
Grillen, Koken
Ingrediënten
- Aoste Bistro Patron
- Aoste Stickado Natuur
- Aoste Veggie Sneetjes Tuinkruiden
- Aoste Veggie Sneetjes Méditerranée
- Tortilla Chips
- 3 maïs kolven
- boter
- tabasco saus
- limoen
- groene olijven
- guacamole
- jalapeno’s
Bereidingswijze
- Voor extra sappige maïs, kook je de kolven 8-12 minuten in een ruime pan. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
- Grill de maïskolven voor het serveren 5 minuten op de BBQ. Serveer met boter, tabasco en limoensap voor een Mexican twist.
- Verwijder het velletje van de Aoste Bistro Patron en snijd in plakjes. Verdeel alle ingrediënten over een grote borrelplank en het feest kan beginnen!
- Tip: Je kunt ook gemakkelijk zelf guacamole maken. Meng hiervoor het geprakte vruchtvlees van 2 avocado’s met 1 fijngesnipperd sjalotje, sap van 1 limoen, 1 tomaat in stukjes, zout, peper en tabasco naar smaak. Tortillachips erbij en dippen maar!