Provençaalse dip met Stickado Walnoten

Porties4 PersonenBereidingstijd15 min.

Ingrediënten

 250 g kwark of platte kaas (40%)
 ½ stokboord
 4 el olijfolie
 1 el witte wijnazijn
 1 el vers citroensap
 2 el fijngehakte basilicum, peterselie, kervel en bieslook
 2 el fijngehakte ui
 125 ml room
 snuifje zout, peper, suiker

Bereidingswijze

1

Snij het stokbrood in grote stukken. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan, en bak de stokbrood sneetjes goud- bruin op een matig vuur tot ze krokant zijn.

2

Meng de kwark met de resterende olijfolie, witte wijn- azijn, citroensap, kruiden en lente-uitjes.

3

Klop de room in een grote kom met een elektrische handmixer, meng met de kwark en breng op smaak met zout, peper en 1-2 snuifjes suiker.

4

Serveer met de stokbrood croutons en de AOSTE Stickado Walnoten®.

Besprenkel de baguette met chili- en/of knoflook vlokken, heerlijk!

Smakelijk!