Meng de skyr met de rasp en het sap van een limoen. Snijd de helft van de munt fijn en meng deze eronder. Houd deze dip apart.
2
Pel en snijd de rode ui in 2 en dan in fijne halve ringen. Houd deze ook even apart.
3
Schil 2 jonagolden en snijd ze in brunoise. Verwarm de boter in een pan en voeg er de appel aan toe. Roer goed om en voeg er 2 el fijne suiker en kardemom aan toe. Roer opnieuw om en laat het geheel op een zacht vuurtje karameliseren en zacht worden.
4
Ondertussen snijd je de andere appels in staafjes en sprenkel er wat limoensap over. Zet deze apart.
5
Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
6
Leg de wrap open en bestrijk in het midden een vierkant met de skyr-mengeling. Schik hierop, in het midden 2 el van de kakarameliseerde appel, daarop enkele pakjes Aoste kalkoengebraad, de ijsbergsalade, de appelstaafjes en de munt.
7
Werk af met de gebrande uitjes. Rol de wrap op en snijd hem in 2. Serveer met de rest van de yoghurtdip.